sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kesäinen matto

Täällä on tehty jos jonkinmoisia juttuja juhannuksen aikana. Suurin näistä projekteista on kuvassa oleva kesämatto, jonka olen päättänyt neuloa omista vanhoista paidoistani. Minulla kun on niitä kasoittain, mutta en halua heittää niitä pois. Lopulta päätin tehdä niistä kuteita, jotta saisimme edes jonkinlaisen maton parvekkeellemme. Väreillä kun ei ole niin väliä, ainakaan tässä vaiheessa. Voihan tuon sitten värjätä jos jaksaa.

Kuvassa on menossa vasta toinen t-paita, tällä hetkellä kutimilla on jo kuudes paita menossa. Ruskeat paidat loppuivat heti alkuunsa, seuraavana värinä löytyy sininen. Saa nähdä kehtaako tästäkään projektista kuvia enempää näyttää.

Myös yksi tiskirätti lisää löysi tiensä kotiimme, siitä on huono kuva Ravelryssä. Käykää kurkkimassa jos innostaa.

Huomenna pitäisi taas kasata itsensä ja päästä töihin. Saa nähdä mitä siitäkin tulee. En koe nimittäin rentoutuneeni tippaakaan tämän viikon aikana.

torstai 24. kesäkuuta 2010

"Onko kukaan nähnyt kiinalaisia?"

Siinä se nyt on, Ensimmäinen maissista tehty tiskirättini. Ohjeena toimi Chinese Waves Dishcloth (ravlink). En oikein pitänyt ohjeesta, liian helppo ja toisaalta liikaa tekemistä suhteessa siihen mitä saa. Toivottavasti tuo nyt on hyvä rätti edes. Lankakaan kun ei ole kummoista.

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Uusi ulkoasu

Täällä on vietetty hiljaiseloa töiden vuoksi. Vietin viikon asiakkaitteni kanssa matkalla ja täytyy myöntää, että rankka viikko oli! En ehtinyt tehdä edes rivin riviä myyntisukistani!

On täällä sentään jotain tehty: Aloitin muutaman (ja teinkin) tiskirätin, niistä kuvia myöhemmin. Yksi jännä juttu on Teeteen lanka Poppari, joka on minulle uusi tuttavuus. Lanka on tehty kokonaan maissista! Saa nähdä miten sen kanssa sujuu. Ainakaan alku ei vaikuta hyvältä, sillä langasta lähtee nöyhtää. Täytyy muuten sanoa, että on vaikea linkittää kyseistä lankaa :)

En ole vielä löytänyt mukavaa ulkoasua blogilleni, kestäkää siis vielä hetki kanssani. Tämäkin on kokeilu.