lauantai 28. huhtikuuta 2012

Kohti vappua

Tähän kotiin olen saamassa oman nurkkauksen, jonne saan ompelukoneeni ja muita tärkeitä käsityöjuttuja jotka vielä etsivät paikkaansa.
Siihen liittyen leikin hetken olevani jonkin sortin kotoilija ja tuunasin kymmenen vuotta vanhan laatikostoni hieman uudemman näköiseksi. Vielä tuo ei ole valmis, mutta pikku hiljaa.. Noista maalatuista laatikoista en ole ihan varma, ehkä vielä vaihdan niiden väriä. Samoin runko saa hieman lisää väriä ylleen kunhan liima kuivahtaa.

Laatikosto on minulle äärimmäisen tärkeä, sillä isäni on aikoinaan tuunannut neljästä tuollaisesta laatikostosta minulle yöpöydän. Joihinkin laatikoihin hän sitten kirjoitti viestejä löydettäväksi. Irrotin yhden noista laatikostoista , sillä itse yöpyödälle ei ole enää käyttöä. Halusin kuitenkin säilyttää kaikki ne laatikot joissa jokin viesti on. Emme kotona puhuneet paljon tunteistamme, siksi nuo viestit, kirjoitetut hellyyden osoitukset, ovat minulle erittäin tärkeitä muistoja.

Kävimme tänään miehen kanssa ruokaostoksilla ja sain samalla itselleni vappupallon. Ostamme toisillemme näitä joka toinen vuosi, ja tänä vuonna oli minun vuoroni saada oma. Hyvää vappua kuvan myötä itse kullekin!

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Taikapallo vol 2

Sain perjantaina illalla käteeni paketin, joka sisälsi taikapallon.
Harmillisen huono valaistus oli puolen yön aikaan :) Mutta kuvassa mukava korttikin. Koska halusin tietää mitä pallo sisältää, kerin sen tietenkin palloiksi vielä ennen nukkumaanmenoa. Tällaista löytyi sisältä:
Varsinkin tuo tee näyttää makoisalta! Kiitos Marjo pallosta.

Neulontaakin on riittänyt. Muutamaa sukkaa olen tehnyt, ehkä myös vähän Still Lightia eteenpäin. Pelkään että lanka tosin loppuu kesken. Saa nähdä mitä tapahtuu.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Taikapallovaihdon satoa

Sain tiedon siitä että lähettämäni taikapallo on saapunut perille, joten voinen valottaa teillekin miltä pallo näyttää.
Ensin oli idea. Kolme kerää Jannea ja väriaine. Väri pintaan, kiinnitys ja pesu. Kuivumaan. Tältä näytti väri, tai oikeastaan ei ehkä näin kiljuvalta. Semmoiselta tyttömäiseltä.

Noh, tyttömäisyydestä idea kasvoi suuremmaksi. Näpersin ja väkersin, mietin ja kääntelin. Lopulta pallosta tuli melkoisen tyttömäinen..
Kaikennäköistä löytyy sisältä, ehkä pallon vastaanottaja itse kertoo tarkemmin. Kaikenkaikkiaan mukava projekti, jossa oli ilo olla mukana! Kiitos Zaro emännöinnistä!

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tunnustus

Sain tunnustuksen Anulta. Kiitos!

"Tunnustus kuuluu jakaa eteenpäin viidelle ihanalle, mielellään uudehkolle blogille, jolla on alle 200 lukijaa." Ääk. Apua. Minä vain luen blogeja, en katsele niiden lukijamääriä, saati sitten sitä miten uusia ne ovat! Argh!

Kävin läpi seuraamieni blogien listaa ja juu, tavallaan noita asioita vastaavia blogeja löytyi. Alle neljä vuotta vanhat blogit ovat minusta uusia, niitä löytyy kyllä lukulistalta. Esimerkiksi Koukutettu on minusta ihana blogi aina kivoine töineen ja näperryksineen. Todistusaineisto taas on nimenä jotenkin niin hieno, että lämpenin kovasti (ja toki neuleet ovat ihania!). Napit puuttuu blogin värimaailmat ovat kuolaamisen arvoisia. Eilen tein taas on niin kovin inspiroivat kaikkine tutoriaaleineen. Make it happen  on jotenkin suloinen kokonaisuus, jota seuraan mielellään.

Näiden lisäksi luen montaa muutakin blogia, mutta menköön palkinto tällä kertaa heille. Kiitos kun olen saanut lukea blogejanne!

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tunnelmaa ja värejä

Blogi on ollut hiljaa. Se on harmillista. Yritän tsempata näin keväällä.

Vietin Earth Houria eilen yksin, kynttilöiden loisteessa. Mies lähti äkkiseltään reissuun työkavereiden kanssa, joten kämppä jäi minun hoiviini. Olen viettänyt viime vuorokaudet Nälkäpeli-trilogian kanssa, eikä valojen sammuttaminen estänyt lukemasta viimeistä kirjaa loppuun. Taisin jopa pitää sarjasta, yllätyin iloisesti.

Tänään värjäsin. Hain pastellin sävyä, mutta eihän siitä mitään pastellia tullut. Katsokaa vaikka.
Innostun aina liikaa ja tulos on jotain erilaista kuin olin toivonut. Noh, kyllä nuo silti ovat ihan mukavia. Ajatuksena oli värjätä vain nuo edessä olevat langat, mutta avasin vahingossa Koolaidista myös sinisen pussin. Näin ollen vetäisin harmaan Raggin mukaan. Kivampi se on sinisenä kuin harmaana.

Still light on jo taskujen puolivälissä, kämmekkäätkin jo melkein valmiit. Kyllä tässä taas tulee jotain kivaa näytettävää.