maanantai 29. lokakuuta 2012

Rakkaudella tehty

Silmukkamerkkien tekemisessä on jotakin rauhoittavaa. Sukkien väkertämisen lomassa olenkin tehnyt muutamia merkkisettejä, jotka ovat jälleen kaupan.

Hempeällä rakkaudella. Huomaa yksi erilainen ja isompi helmi (kuvassa oikealla). Helmet muovia, sydämet tibetan silveriä ja vaijeri päällystettyä.

Värikkäästi rakkaudella. Kuusi samanlaista merkkiä, helmet muovia, sydämet tibetan silveriä. Kuvassa keltainen hieman ylikorostunut, mutta melkoisen keltainen myös luonnossa.

Pinkisti rakkaudella. Kuusi samanlaista merkkiä, helmet muovia ja sydämet tibetan silveriä. Väri on todellakin pinkki.

Heavy cassettes. Nämä ovat muita painavemmat merkit, sillä kasetit ovat päälle puolentoista sentin mittaiset. Helmet päällystettyä lasia (muistini mukaan) ja kasetit tibetan silveriä päällystettynä. Kivat merkit vaikkakin ei ihan pieniin töihin soveltuvat.

MYYTY. Perhepotretti. Kahta eri kuvaa Jeesuksen perheestä, helmet lasia. Pohjat kuviin tibetan silveriä.

Jos kiinnostuit, kommentoi alla tai pistä sähköpostia kaukaahaettu (ät) gmail piste com. Kaikkien settien hinta 6e sisältäen postit Suomeen.

Seuraavalla kerralla yritän saada miehen kameran eteen uuden kaulurinsa kanssa. Katsotaan miten projekti onnistuu.

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Toiset Bonesit

Kesän reissulta mukaan lähtenyt lanka muotoutui parin viikon aikana erilaisissa paikoissa.
Eilen istuin Helsingin Kirjamessuilla, lattialla kun emme enää päässeet puoli tuntia ennen Tarja Halosen ilmestymistä istumaan itse penkeille. Siinähän toinen sukka saikin kantapään kuunnellessa. Seurani oli tullut messuille lähinnä tätä varten, joten mikäs siinä. Ei minulla ollut kerrankin mihinkään kiire, ja neule piti ajatukset hyvin kasassa.

Itse mallihan on ihana neuloa, vaikken kovin innostu yleensä noista takaosastaan neulotuista joustimista. Boneseissa vaan on sitä jotain ja ne istuvat melkein minkä muotoisiin jalkoihin tahansa. Ohjekin on sen verran simppeli, että tällainen keskittymiskyvytön neulojakin pystyy sen handlaamaan. Kolmosen puikoilla tuli mukavan ilmavaa jälkeä, pienemmillä olisi tullut peltiä ja isommilla reikäistä. Kerrankin oikein!

Eilen sitten päättelin ja muotoilin sukat, jotta ne ehtisivät vielä tämän viikon Sukkasatosaldoon. En olisi halunnut ottaa niitä jaloista, sen verran ihana on lanka yhdistettynä tähän malliin! Ihan kuin kävelisi ilmassa. Toivottavasti saajakin pitää näistä.


maanantai 22. lokakuuta 2012

Mariannet

Tein taas sukat. Vaikka olenkin pitänyt vähän taukoa. Mutta kun lanka kutsui ja tarvekin oli.

Nämä menevät erääseen vaihtoon. Olen tyytyväinen, toivottavasti saajakin on.

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Zen

Sain alkuviikosta ihanan paketin kotiin. Osallistuin ensimmäistä kertaa vaihtoon eräällä suositulla neulesivustolla ja olen kyllä niin fiiliksissä tästä paketista!

Aiheena oli Zen-vaihto, joka sopii näemmä minulle kuin nokka päähän. Tuo lanka on nimittäin ihaninta Handua, Nallekarkit söin tietenkin heti ja teekin maistuu oikein hyvältä. Lisäksi olin juuri aikeissa ostaa Roosanauhan, mutta paketti yllätti iloisesti ja sain sellaisen jo laitettua laukkuuni kiinni. Mahtavaa! Kiitos ihana Kaheli, jonka nimeä en vielä tiedä!

maanantai 8. lokakuuta 2012

Punaiset sukat ja muita kertomuksia

Tein punaiset sukat merinolangasta, jonka sain SYT-vaihdossa viime vuonna. Lanka on ihanan pehmeää, mutta tein hieman peltiset sukat johtuen liian pienistä puikoista.
Siinä ne nyt kuitenkin ovat, valmiit sukat. Lankaa jäi jäljelle päälle kymmenen metriä, lankalaatikoiden laihdutus siis jatkuu! Kohta saan varmaankin nuo laatikot jo kunnolla kiinni. Mahtavaa!

Sain myös lankaa. Äiti oli löytänyt kirpparilta törkeän halvalla markka-aikaista lankaa, jonka lahjoitti minulle.
Eiköhän tästäkin letistä synnny sukkia. Pitkät sukat nyt ainakin. Kunhan pesussa ensin käy.