torstai 28. helmikuuta 2013

Urpoiluvaihto 2013

Vaihtoihin osallistuminen on aina niin kovin mukavaa. Tällä kertaa vaihdoksi muodostui teema nimeltä urpoilu, joka sopii minulle ehkä kaikista vaihdoista parhaiten. Urpoilu kun on niin minä.

Itse sain pariltani paketin jo hyvissä ajoin. Paketti sisältää kaiken kuvassa olevan, joista alimmaisena ihana tuubihuivi. Korttiin oli kirjoitettu lisäksi lupaus maksullisesta ohjeesta tai lahjakortista lankakauppaan! Jipii! Ihan paras urpoilupaketti! Kiitos Mertsu.

Oma vaihtopakettini taasen odottaa kiltisti postiin viemistä huomenna, sain taas jonkin perusflunssan ja liikuntakyky rajoittuu vielä tämän päivän välille sohva-sänky-jääkaappi-vessa. Kokonainen lämpöaalto ehti mennä siis ohi ulkona tämän takia, tosin koin oman lämpöaaltoni nyt sitten täällä sisätiloissa peiton alla. Huoh ja blaah.

tiistai 19. helmikuuta 2013

Yksi pari pikkujoululahjaa

Pidimme ystävien kesken pikkujoulut, joissa jokainen toi pienen lahjan arvottavaksi. Itse pistin jakoon lupauksen tehdä villasukat, ja kohdalleni osuikin kanssaneuloja.

Heti alkuun myönnän, että villasukkien kokojen kohdalla olen aina hukassa. Vaikka tiedän miten pitkä jalkaterä ja miten leveä kyseisen kohteen nilkka olisi, olen silti kovin epävarma sukan oikeasta koosta. En vaan osaa. Siksi otin tällä kertaa varman päälle ja tein joustinta koko sukan leveydeltä.

Otin pientä mittaesimerkkiä Petäjistä, mutta jätin kuvion pois tarkoituksella. Näistä tuli ehkä hieman napakammat siitä syystä. Lankana on Lumoavan langan loppuunmyynnistä bongattu Araucanian Ranco, josta olen aiemminkin tehnyt sukkia. Puikkoina Addin lyhyet kolmosen bambupuikot, jotka toimivat muuten langan kanssa loistavasti!

Pitkä aikahan näissä meni, yli kuukausi. Toisen sukan syndrooma iski urakalla, ja huomasin blokkaamisen jälkeen jättäneeni yhden virheen toiseen sukkaan. Mut äh, ystäväni varmaan ymmärtää. Toivottavasti. Kivat perussukat kuitenkin tuli, pitäisin itsekin ihan mielellään. Jostakin syystä olen nimittäin rikkonut neljät villasukat parissa kuukaudessa. Lienee aika tehdä siis niitä myös itselle.

Ja niille jotka odottavat kauppaa kuin kuuta nousevaa, älkää pidättäkö hengitystänne. Elämä on tällä hetkellä yllättävän hektistä silmukkamerkkien tekoon ja kuvaamiseen. Valitettavasti.

perjantai 1. helmikuuta 2013

Silmukkamerkitön tammikuu

Niinhän siinä kävi, että sairasloma siirsi kauppahaaveiden toteutumista. Olen kahdessa viikossa saanut aikaiseksi yhdet silmukkamerkit ja muutaman kuvan, vaikka aikomus oli avata kokonainen kauppa kunnon kuvineen ja valikoimineen. Vallitsevien valo-olosuhteiden pakosta joudun siis edelleen siirtämään kaupan avautumista. Ajattelin kuitenkin näyttää esimerkkejä siitä mitä hyllyille tulee, kunhan kuvaussessiot onnistuvat hieman paremmin kuin tänään.
Joku taisikin jo toivoa kissamerkkejä. Kissoja on tullut ja ne koittavat kovasti kurkotella pinkkiä palloa. Nämä saivat kodin!

Suomenruotsalaiset hepat. Heti kun näin nämä elukat, päätin että jonain päivänä teen ne länsinaapurin värein. Tuli aika söötit tycker jag. Hepat kirmaavat uuteen kotiin!

Dinot saivat uuden kodin!

Myös sydämet lähtevät uuteen kotiin!
Maatuskatkin pääsevät uuteen kotiin!

Nämäkin mummot saivat lähteä kohti uutta kotia!

Ja miljoona (no ei ehkä ihan) muuta settiä odottaa uutta kotia. Ja minä odottelen kuumeetonta päivää. Ja aurinkoa. Ja sitä että jaksaisin taas neuloa. Huoh. Sairastelu on kamalaa.

Jos muuten kiinnostuit näistä merkeistä ja haluat omistaa ne, kerro toki kommentoimalla alle tai lähetä sähköpostia (kaukaahaettu ät gmail piste com). Ravelryssakin minut saa kiinni samalla nimimerkillä. Hinnaksi olen määritellyt saman kuin tähänkin asti, 6e/setti, sisältäen postikulut Suomeen. Valitettavasti joudun kuitenkin tarkistamaan hintoja ennen kaupan avautumista nousseiden kustannusten johdosta. Jos siis merkit kiinnostavat, kannattaa pistää viestiä mahdollisimman pian!