tiistai 28. heinäkuuta 2015

Hypistelymuhvi

Sosiaalisessa mediassa pyöri keväällä linkki hypistelymuhvista, eli twiddlemuffista. Mieheni isotäti on jo iäkäs ja hänen siskonsa nosti artikkelin pohjalta toiveen muhvista lahjaksi. Idea oli kovin kutkuttava, joten kaivoin erilaiset langat esille ja lähdin neulomaan.


Muhvi on neulottu tasona, alkuperäisen ohjeen mukaisesti. Ensin ajattelin neuloa sen suljettuna neuleena, mutta en löytänyt tarpeeksi pitkiä pyöröpuikkoja, tarpeeksi isona kokona. Järkevintä oli aloittaa työ nopeasti, joten sauma sai luvan tulla mukaan. Lankoina käytin erilaisia jämiä esimerkiksi sukkaprojektista ja muista jännistä neuletöistä.

Hypistelymuhvin ideana on saada muhviin erilaisia pintoja ja kiinnittää mukaan kaikenlaista hypisteltävää. Itselläni ei ollut varsinaista suurta suunnitelmaa neulomisen alkaessa, mutta pötkylään nyt ei kovin kummoisia suunnitelmia tarvinnut keksiäkään. Projekti hautautui loppukevääksi ja alkukesäksi, mutta yhteistuumin kiinnitimme vielä viimeiset hipellettävät osiot kiinni sisä- ja ulkopuolelle. Mukana on helmiä, nauhoja, avainrenkaita ja eripintaisia nappeja. Lisäksi anoppi letitti muhviin vielä kaulanauhan, jotta hypistely onnistuu vaikka välillä kädet väsyisivätkin.

Vihreä muhvi on jo tuloillaan, mutta sen kanssa ideat loppuivat tyystin. Ehkä se valmistuu kuitenkin syksyn edetessä.

1 kommentti:

  1. Moi! Olen antanut sinulle Liebster award tunnustuksen, jonka löydät blogistani: http://kutomakone.blogspot.fi/

    VastaaPoista